ТОВ «ЛІВ-УНІКОН»

ЛІВ-Унікон – компанія, яка спеціалізується на поставках неорганічних речовин і сировини. Промислово-торгове підприємство почало свою діяльність у 2011 році. За той час наша команда змогла поповнити свою клієнтську базу новими замовниками, а також налагодити міцні робочі стосунки з партнерами по бізнесу. Професійна команда спеціалізованих співробітників і бездоганна репутація – це гарантія того, що Лів-Унікон впевнено утримує лідируючі позиції на сучасному ринку.
У каталозі продукції нашого підприємства запропонований наступний список:
оксид алюмінію (глинозем);
електрокорунд білий;
гідроксид алюмінію;
• всілякі варіації гідроксиду алюмінію, серед яких відзначають – сухі, обложені, оптимізовані за ступенем в’язкості гідрати.
Ми підтримуємо активну співпрацю з різними європейськими постачальниками: Silkem (Словенія), MOTIM ElektrocorundumLtd (Угорщина), MAL HungarianAluminium (Угорщина), Dadco (Німеччина), REFRA-SESTEM (Угорщина).
У списку наших постійних клієнтів – великі та дрібні компанії (вітчизняні і зарубіжні клієнти).
На нашому сайті кожен потенційний клієнт отримує можливість обрати і купити гідроксид і оксид алюмінію за демократичною вартістю. Ми напряму співпрацюємо з постачальниками, що дозволяє виключити додаткові розтрати на послуги фірм-посередників.
Організована система логістики дозволяє нам робити поставки сировини не тільки по Україні, але й також в країнах ближнього зарубіжжя. В результаті, клієнти зможуть замовити і купити гідроксид алюмінію дрібними або великими оптовими партіями.
Ми гарантуємо високу якість продукції, яку пропонуємо своїм покупцям. Це пов’язано з тим, що ми підтримуємо співпрацю виключно з перевіреними постачальниками, яким дійсно довіряємо і працюємо вже багато років. Всі товари мають відповідні європейські сертифікати якості.
Для співпраці з нашою компанією, необхідно зв’язатися з менеджерами за телефонами, номери яких вказані на сайті. Менеджери проконсультують кожного клієнта з усіх важливих питань. Наша компанія гарантує виконання замовлень точно в обумовлені терміни. Ми завжди раді новим клієнтам і тривалій співпраці!

    Написати відгук

    Натисніть, щоб оцінити

    Претензій до цього листа

    Claim your listing in order to manage the listing page. You will get access to the listing dashboard, where you can upload photos, change the listing content and much more.