Психолого-педагогічний центр розвитку “Сім’я”

Опубліковано 19/03/2018
Рейтинг
0.0
Психолого-педагогічний центр розвитку "Сім'я"

СІМ’Я – це дім людини, це її захист, це місце, куди можна прийти і поділитися своїми проблемами і бути почутим та зрозумілим;

це місце, де можна відпочити душею та тілом;

це місце, де можна довіритися людям і почувати себе у комфорті та безпеці.

З сім’ї та людей, які оточують з перших днів, починається життя людини. Саме у міцній сім’ї зростають здорові, щасливі, всесторонньо розвинені діти.
Слово «Сім’я» несе магічне значення, адже недарма в природі є сім кольорів веселки, сім нот в музиці, сім чудес світу. Сім’я – це основа основ: придивись – і побачиш в ній всі кольори веселки, прислухайся – і почуєш чудову музику, повір – і побачиш диво!
До нас ви можете прийти в якості «майбутніх батьків», «молодих батьків чудового карапузика», бабусь та дідусів. В нашому центрі панує сімейна доброзичлива атмосфера, де зрозуміють кожного.
Разом з дитиною у Вас є унікальна можливість заново пережити своє дитинство, наповнити своє життя кольорами, емоціями, враженнями, звуками та запахами, які з віком втрачають свою яскравість, а в дитинстві все переживається яскраво та насичено, адже все вперше.

    Написати відгук

    Натисніть, щоб оцінити

    Це ваше підприємство?

    Повідомте про право на використання даної сторінки

    Заявіть це зараз!

    Претензій до цього листа

    Claim your listing in order to manage the listing page. You will get access to the listing dashboard, where you can upload photos, change the listing content and much more.