Мукачівський драматичний театр

Опубліковано 21/07/2018
Рейтинг
0.0
Статус Відкритий зараз
Мукачівський драматичний театр

Мукачівський драматичний театр – творчий організм з багатою історією, цікавою трупою і репертуаром, власною позицією художнього стилю. Так склалося історично, що ми слідуємо естетиці психологічного театру, але не відмовляємося від експериментів.
На базі нашого театру створена акторська група, яка посилено займається театральною біомеханікою, здійснюючи ідею синтезу систем К. С. Станіславського і В. Е. Мейєрхольда. Метод біомеханіки, розроблений Всеволодом Мейєрхольдом, в наші дні викликає величезну зацікавленість у міжнародного театрального бомонду тому, що зараз, при інтенсивному пошуку нових театральних форм, зріс інтерес до тілесних і духовних можливостей актора. Навчаючі акторів театральній біомеханіці Всеволода Мейєрхольда, ми маємо намір удосконалювати акторську техніку, яка дозволить вільніше експериментувати в творчості, створюючи спектаклі з яскравими метафоричними формами, наповненими життям людського духу.
Наш театр постійно бере участь в міжнародному фестивальному русі, творчих форумах, майстер-класах, є творцем міжнародного театрального фестивалю «ЕТНО-ДІА-СФЕРА», який проводиться на базі театру щороку.
Мукачівський драматичний театр – це театр нової театральної естетики, яка об’єднує у собі яскраву метафоричну форму наповнену психологічним змістом, що динамічно розвивається у просторі та часі разом з цілеспрямованою дією всемогутніх акторів, тілесні та духовні можливості яких готові до виконання любого завдання.

Засновником та директором фестивалю “ЕТНО-ДІА-СФЕРА” – Шутюк Юрій Степанович .

Директор-художній керівник театру – Глеба Юрій Федорович

Головний режисер театру: Євген Тищук

    Написати відгук

    Натисніть, щоб оцінити

    Це ваше підприємство?

    Повідомте про право на використання даної сторінки

    Заявіть це зараз!

    Претензій до цього листа

    Claim your listing in order to manage the listing page. You will get access to the listing dashboard, where you can upload photos, change the listing content and much more.